menu

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Κοζάνη 2004 – Αναγέννηση Εράτυρας 0-1

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
Αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη της Εράτυρας
Ακόμα 3 βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Εράτυρα με τη νίκη της απέναντι στην νεανική και αξιόμαχη Κοζάνη 2004 , στην τιτάνια προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές του κ. Βικιάρη κυριάρχησαν στον αγώνα , έπαιξαν καλό και στρωτό ποδόσφαιρο αλλά η αστοχία τους στη τελική προσπάθεια ήταν η αιτία να φτάσουν σε μια πολύ αγχωτική νίκη.


Από την άλλη οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Στέφανου Γκουρτσούλη πάλεψαν το παιχνίδι ήταν πραγματικοί μαχητές αλλά λύγισαν στα τελευταία 15 ΄ στη μεγάλη πίεση που άσκησαν οι έμπειροι παίκτες της Εράτυρας.
Αξίζει να σημειωθεί πως από τους δεκατέσσερις παίκτες που χρησιμοποίησε ο κ. Γκουρτσούλης στο παιχνίδι ,οι έντεκα ήταν κάτω από 17 χρονών !!!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, πήραν την πρωτοβουλία και στο α΄ ημίχρονο έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ που θα έδιωχνε το άγχος από πάνω τους χωρίς όμως να τα καταφέρουν .
Τα δοκάρια η φλυαρία και η αδυναμία στην τελική προσπάθεια της Εράτυρας από τη μία κι απο την άλλη το πάθος των νεαρών της Κοζάνης 2004 να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά και του νεαρού τερματοφύλακα Λαμπίρη που κατέβασε τα ρολά ιδίως στο α’ ημίχρονο έφεραν το παιχνίδι στο α’ ημίχρονο στο στείρο 0-0

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για την Εράτυρα :
Στο 9΄ο Καραμίκα, στο 22΄και στο 29’ ο  Φιλιππίδης, στο 31΄ο Κουτσώνας και στο 33΄ο Λαζαρίδης έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να σημειώσουν κάποιο τέρμα.
Αποκορύφωμα στο ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών του πρώτου ημιχρόνου ήταν τα δύο δοκάρια πού είχε η Εράτυρα στο 42΄με τον Γκαραγκούνη και στο 44΄με τον Κουτσώνα.
Στο δεύτερο μέρος ήρθε η λύτρωση
Στο δεύτερο ημίχρονο η Εράτυρα συνέχισε να πιέζει , αλλά όσο περνούσε η ώρα το άγχος βάρυνε τα πόδια των παικτών της με συνέπεια η Κοζάνη 2004 να ξεθαρρεύει και να ισορροπε . Η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 75΄ όταν ο Ζαρκοδήμος έφυγε στην αντεπίθεση την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον Καραμίκα που από κοντά με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του μέχρι τότε ανίκητου Λαμπίρη .
Κοζάνη 2004 (Γκουρτσούλης): Λαμπίρης, Γρίβας (24’ λ.τ. Καραθανάσης), Παπαστάμκος (35’ λ.τ. Σταθόπουλος), Παπαδημητρίου, Μυλωνάς, Τσατσόπουλος, Ράπτης, Πιλικίδης, Πιτένης, Ευθυμιάδης, Σέχι.
Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης): Θωμόπουλοε, Μούστα, Ζιάμος, Τσιόρκας, Μήλιος, Κουτσώνας (65’ Ζαρκοδήμος), Μπαλαμπάνης, Γκαραγκούνης, Λαζαρίδης, Φιλιππίδης, Καραμίκας.
Καλή η διαιτησία του κ. Κωτσίδη και των βοηθών του κ. Σύκου και Λαζαρίδη
πηγή :  http://matiesstasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου