menu

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ασβεστόπετρα - Εράτυρα 1 - 3

Οδυνηρή ήττα για την Ασβεστόπετρα!!!! το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για την Εράτυρα
Σε μεγάλους μπελάδες μπήκαν οι γηπεδούχοι μετά την ήττα απ την Εράτυρα στην έδρα τους. Το πρόγραμμα φαντάζει γολγοθάς, με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν η Ασβεστόπετρα πρέπει να μαζέψει βαθμούς από Ελίμεια, Ακρινή που είναι πολύ δυνατοί αντίπαλοι αλλά και απ τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος Άρδασσα και ΑΕΠ Καραγιανίων.

Στον σημερινό αγώνα οι απουσίες και το άγχος κατέβαλαν τους παίχτες των γηπεδούχων και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το κακό πρώτο ημίχρονο της Εράτυρας. Η ύστατη προσπάθεια για νίκη έγινε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αλλά ο απολογισμός δεν ήταν τελικά αρκετός. Ένα δοκάρι σε τετ α τετ και το 1 - 0 με πέναλτι στο 55΄ ξύπνησαν για τα καλά την Εράτυρα και άρχισε η αντεπίθεση.
   Μουδιασμένοι και ασύνδετοι μπήκαν στον αγώνα οι παίχτες της βαθμολογικά αδιάφορης Εράτυρας και περιορίστηκαν σε αμυντικά καθήκοντα κλείνοντας το κακό πρώτο ημίχρονο χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα  μια πολύ καλή κεφαλιά του Καραστογιάννη απέκρουσε εντυπωσιακά ο πολύ καλός Θωμόπουλος. Οι όποιες επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων για το πρώτο ημίχρονο σταμάτησαν άδοξα στη σημαία του πρώτου βοηθού και στην άρνηση του διαιτητή να δώσει πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του προωθημένου Κουτσώνα!!!!
    Στο δεύτερο μέρος η Εράτυρα πήρε τις πρωτοβουλίες και την κατοχή αλλά δέχτηκε πρώτη τέρμα. 
 Ένα δοκάρι και τέσσερα????  γκολ έγειραν την  πλάστιγκα προς μια καθαρή και δίκαιη νίκη για την Εράτυρα.

1-0 στο 55' καθαρό κόψιμο της μπάλας απ τον Μούστα στην περιοχή και ένα πέναλτι που δε θα το 'δινε ούτε ο επιθετικός που το κέρδισε!!! ο Μίμτσης το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ.
1-1 στο 70' σέντρα από αριστερά του Φιλιππίδη και μονοκόματο σουτ βολίδα του ΜΗΛΙΟΥ, που ανέβαινε από δεξιά και μέσα στην περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο απέναντι κάθετο δοκάρι και μέσα.
1-2 στο 78'  σε δυνατό γέμισμα του Τσιόρκα από την άμυνα ο Φιλιππίδης κινήθηκε προς τη μπάλα αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα να βγεί, η μπάλα έσκασε στην περιοχή και πέρασε πάνω απ τον άτυχο Αντωνίου, ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ την έσπρωξε απλά στο άδειο τέρμα
1-3 στο 91΄ στα αποδυτήρια έστειλε τις δύο ομάδες ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ με μια ενέργεια από επαγγελματικές κατηγορίες , ο έμπειρος επιθετικός πήρε τη μπάλα δίπλα απ το αριστερό κόρνερ και κινούμενος προς το τέρμα πέρασε τρείς αμυντικούς και μπροστά στον τερματοφύλακα και δύο αμυντικούς τσίμπησε με το αριστερό τη μπάλα στο βάθος της εστίας.
 ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ (Καλαιτζόπουλος) Αντωνίου, Χινδιρίδης, Γκαγκανιάρας(90' Χινδιρήδης), Σαββίδης, ΙΩΣΗΦΊΔΗΣ, Κόμπο, ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΙΜΤΣΗΣ, Πιπιντάκος(69' Πολιτίδης), Φίτζιος, Προσκυνητόπουλος

ΕΡΑΤΥΡΑ (Βικιάρης)ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ, Ζιάμος(85' Ανδρεάδης), ΜΟΥΣΤΑΣ, Τσιόρκας, ΜΗΛΙΟΣ, Κουτσώνας(69' ΒΟΥΖΙΑΝΑΣ), Μπαλαμπάνης, Λαζαρίδης, Καραμίκας, Γκαραγκούνης, Φιλιππίδης Μ.

   Το συμβούλιο, οι παίχτες και οι φίλαθλοι της Εράτυρας ευχαριστούν για την άψογη φιλοξενεία την ομάδα της Ασβεστόπετρας.
  
   Υπογράφοντας όπως πάντα το άρθρο δε θα διστάσω να αναφέρω την καλοπροέρετη κριτική μου προς τους διαιτητές. Ο διαιτητής Τσιμεντερίδης αρνήθηκε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Κουτσώνα στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε εις βάρος της Εράτυρας πέναλτι που τον εξέθεσε. Ο πρώτος βοηθός Τέμης στο πρώτο ημίχρονο έδωσε πέντε οφσά'ι'ντ σε επιθέσεις της Εράτυρας απ τα οποία σίγουρα δεν ήταν τα τρεία και τα άλλα δύο αμφισβητούμενα. Ο δεύτερος βοηθός Μπισούκης ακύρωσε γκολ με ψαλιδάκι του Φιλιππίδη στο 72΄, το γκολ ήταν καθαρό και καμία περίπτωση οφσά'ι'ντ δεν υπήρξε. Όλο το παιχνίδι υπάρχει σε βίντεο και εκτός των παραπάνω περιπτώσεων δεν υπήρξε καμία εμφανή πρόθεση των διαιτητών να ευνοήσουν κάποια ομάδα, ούτε οι αποφάσεις τους έκριναν το αποτέλεσμα. Απαιτώ και εύχομαι να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία με όλους τους αντιπάλους μας στα γήπεδα, την ένωση και τους διαιτητες.

     ο πρόεδρος
Τζήκας Αστέριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου