menu

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αναγέννηση Εράτυρας – Τιτάν Σερβίων 4-0

 Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση και ευρεία νίκη για την Αναγέννηση, που έπαιξε με πάθος και αποφασιστικότητα κάτω από χιονόνερο, ο Τιτάν άντεξε ουσιαστικά ένα ημίχρονο.
Στο 25΄ ο Μούστα από αριστερά έβγαλε σέντρα και με «καρφωτή» κεφαλιά ο Μήλίος άνοιξε το σκορ, στο 28΄ επέλαση του Γκαραγκούνη από δεξιά, έδωσε στον Καραμίκα, που πλάσαρε εύστοχα. Στο 55΄ ασίστ του Λαζαρίδη στον Μαυρίκη Φιλιππίδη, που απέφυγε ένα αντίπαλο και με σουτ έκανε το 3-0, στο 70΄ ο Καραμίκα έδωσε στον Μαυρίκη Φιλιππίδη, που με ωραία ενέργεια απέφυγε αμυντικό και τερματοφύλακα κι έκλεισε το σκορ. Άριστη η διαιτησία του Πανυτσίδη (Σύκος, Γκέκα), υποδείχθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μ. Φιλιππίδη, όμως με υπόδειξη του επόπτη Σύκου, η φάση θεωρήθηκε άκυρη. Από τους νικητές κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση.
Αναγέννηση Εράτυρας: Γ. Ζαρκοδήμος, Μούστα, Βλαδ. Φιλιππίδης, Τσιόρκας, Μήλιος, Κουτσώνας (75΄ Κ. Ζαρκοδήμος), Μπαλαμπάνης, Καραμίκα (80΄ Μοράβα), Γκαραγκούνης, Λαζαρίδης, Μ. Φιλιππίδης.
Τιτάν Σερβίων: Ζιώγας, Μπάρα, Παρασκευάς (81΄ Θεοδωρίδης), Χρυσικός, Κωνσταντής, Λάμπρος, ΜΠΑΚΑΝΟΣ, Γαλογαύρος (46΄ Θώμος), Νέστορας, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Τσικόπουλος (73΄ Πατσικόπουλος). 

πηγή : matiesstasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου