menu

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

8 στα 8 και 4η η νεοφώτιστη Εράτυρα!!!!!! Εράτυρα - Ελίμεια 3 - 1

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


     Σε πολύ φιλικό κλίμα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο γήπεδο ''Β. Βικιάρης'' της Εράτυρας. Η αποστολή της Ελίμειας επισκέφτηκε από νωρίς την Εράτυρα και απόλαυσε τη δροσιά κάτω απ τα δέντρα στην πανέμορφη πλατεία της ιστορικής κωμόπολης.
    Στον αγωνιστικό χώρο οι ομάδες δικαιολόγησαν την βαθμολογική τους θέση, τελείωσαν το πρωτάθλημα ισοβαθμώντας με 54 πόντους στην 4η θέση, παρουσίασαν δύο σύνολα δουλεμένα καλά από τους προπονητές τους. Χωρίς άγχος και σκοπιμότητες οι ποδοσφαιριστές δώσαν τον καλύτερο εαυτό τους και η υπεροχή εναλλασσόταν συχνά.


  Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία στο σκορ ενώ ακόμα οι ομάδες προσπαθούσαν να κερδίσουν το κέντρο. Με καλύτερη ψυχολογία η Εράτυρα πήρε τον έλεγχο και δημιούργησε ευκαιρίες με την Ελίμεια να ανακάμπτει στα τελευταία 10 λεπτά και να κλείνει το ημίχρονο με γκολ, στέλνοντας τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια και την αγωνία των φιλάθλων στο μέγιστο!
  
 Στο δεύτερο ημίχρονο η Εράτυρα μπήκε αποφασισμένη και πήρε κεφάλι στο σκορ από νωρίς, με κεκτημένη ταχύτητα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και το τρίτο γκολ στο 58' κλείνοντας το σκορ. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίες φάσεις και θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους έχοντας εναλλάξ την υπεροχή ανά δεκάλεπτο.

  Πρόσωπα του αγώνα οι δύο προπονητές, άλλοτε συμπαίχτες και κολλητοί φίλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.
  
Άριστη η διαιτησία του Τσιμεντερίδη και των Λαμπριανίδη, Μπανάκα  

    1 - 0 στο 19'  κερδισμένο φάουλ στην αριστερή γωνία της περιοχής από το Λαζαρίδη, ο Καραμίκας πέρασε πάνω απ τη μπάλα στην κομπίνα και ο Φιλιππίδης την έστειλε να κολλήσει στο γάμα του πρώτου δοκαριού

    1 - 1 στο 43'  τετ α τετ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ του Σιδέρη, στην ασθενή απόκρουση του Θωμόπουλου ο Σιδέρης με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 
  
    2 - 1 στο 49'  ωραίο τρίγωνο με τη μπάλα απ τον προωθημένο Τσιόρκα να πηγαίνει στα δεξιά στο Γκαραγκούνη και αυτός με συρτή σέντρα στο πρώτο δοκάρι βρήκε τον πρώτο σκόρερ της Εράτυρας Φιλιππίδη και ως συνήθως ...... στα δίχτυα. Ο Φιλιππίδης έχασε τέσσερα παιχνίδια λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων, δεν εκτέλεσε κανένα πέναλτι και επηρεάστηκε ιδιαίτερα από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του αδερφού του Βλαδίμηρου!!!!!! παρόλα αυτά έκλεισε τη σεζόν με 23 γκολ

    3 - 1 στο 58' κερδισμένο πέναλτι για την Εράτυρα από ανατροπή του Λαζαρίδη και με απόφαση του μόνιμου εκτελεστή, αρχηγού Μήλιου για ''εσωτερικούς'' λόγους ανέθεσε την εκτέλεση στο Μπαλαμπάνη!!! ο MVP της Εράτυρας για αυτή τη σεζόν ευστόχησε στο τελευταίο γκολ της χρονιάς

ΕΡΑΤΥΡΑ ( ΒΙΚΙΑΡΗΣ) Θωμόπουλος, Ζιάμος, ΤΣΙΟΡΚΑΣ, Μήλιος, ΜΟΥΣΤΑ, Κουτσώνας(46' Ζαρκοδήμος), ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ, ΛΑΖΑΡΊΔΗΣ, Γκαραγκούνης(80' Μοράβα), ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, Καραμίκας(85' Ανδρεάδης)

ΕΛΙΜΕΙΑ ( ΑΛΙΑΤΊΔΗΣ) Καρανάνος, ΡΟΥΣΗΣ, Δελλόπουλος(50' ΓΙΑΠΡΑΚΑΣ), Αραμπατζής(76' Τσιάρας), Μανώλας, Δημητριάδης, ΣΙΔΕΡΗΣ, Παπαδόπουλος, ΚΟΒΑΤΣΙ, Αντάμης, Ανδρονικίδης(63' Μανιάκας) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου