menu

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΕΡΑΤΥΡΑ - Α.Ε.Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ 2 - 2 19012013

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο ''Β. Βικιάρης'' της Εράτυρας!!! Φανταστικό παιχνίδι με τη μπάλα πάνω κάτω απόλαυσαν οι αρκετοί φίλαθλοι με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη και 
να δίνουν ομηρικές μάχες προσφέροντας γκολ και θέαμα. 
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΠ ξεκίνησε πολύ δυνατά και με γκολ στο 6΄λεπτό είχε τα ηνία του αγώνα μέχρι το 25΄με το κέντρο στον έλεγχο της πίεσε τους γηπεδούχους. Η ευκαιρίες των φιλοξενούμενων να διευρύνουν το σκορ σταμάτησαν άδοξα στον πολύ καλό Ζαρκοδήμο. 
Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στους γηπεδούχους που έχαναν τη μια ευκαιρία πίσω απ την άλλη, τρεις φορές ο Ζαρκοδήμος Κ. και από μια ο Γκαραγκούνης και ο Λαζαρίδης απέτυχαν να σκοράρουν από καλή θέση, αποτέλεσμα της υπεροχής ήταν να 
ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με το νεαρό Ζαρκοδήμο Κ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν τρόπο παιχνιδιού και προσπάθησαν πιο 
βιαστικά να πετύχουν το πολύτιμο γκολ ψάχνοντας με βαθιές μπαλιές τον Καραγιώργο μέχρι που στο 65΄τα κατάφεραν! σε μια φάση που ο Καραγιώργος ήταν οφσάιντ και η άμυνα των γηπεδούχων πάγωσε, η έμπνευση του Αντάμη να κυνηγήσει τη φάση έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. 
Το γκολ πείσμωσε τους νεοφώτιστους και πιστοί στον τρόπο παιχνιδιού τους είχαν την υπεροχή μέχρι το τέλος του αγώνα, η ποιότητα της ομάδας των Καραγιαννίων και των παιχτών της, με τον Μετικάνο ηγέτη, κρατούσαν το σκορ μέχρι το 89'! Εκεί ήταν που ο Καραμίκας χόρεψε και ο Φιλιππίδης επέστρεψε.... 2 - 2 και δυο πολύτιμοι βαθμοί χαμένοι για τους διεκδικητές του πρωταθλήματος. 

0 - 1 στο 6' ο Θεοδωρίδης ξέφυγε πολύ ωραία από δεξιά και με σέντρα ακριβείας βρήκε τον
Καραγιώργο στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ
1 - 1 στο 45+ συρτή παράλληλη με την εστία σέντρα του Γκαραγκούνη και με διαγώνιο 
σουτ ο Ζαρκοδήμος Κ. έστειλε τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.



1 - 2 στο 65' άλλη μια βαθιά μπαλιά για τον Καραγιώργο ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ και η άμυνα των γηπεδούχων σταμάτησε... ο Αντάμης όμως συνέχισε... ο πολύ καλός μπακ  έγινε κάτοχος της μπάλας και μπροστά απ τον τερματοφύλακα έσπασε στο Δα'ι'νά που έσπρωξε τη μπάλα στην κενή εστία.

2 - 2 στο 89' δυο παίχτες και τον τερματοφύλακα τράβηξε πάνω του ο Καραμίκας μπαίνοντας στην περιοχή από αριστερά και έδωσε την ασσίστ στο Φιλιππίδη που πετάχτηκε μπροστά απ τον προσωπικό του αντίπαλο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Άριστη η διαιτησία των ΚΟΕΜΤΖΙΔΗ με βοηθούς τους κ. κ. Τσιαμπάζη και Κουτζιακουτζίδη.

ΦΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ: (Βικιάρης) ΖΑΡΚΟΔΗΜΟΣ Γ. Ζιάμος ΜΟΥΣΤΑ Κίλης Μήλιος Τσιόρκας ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ Λαζαρίδης (70΄ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Μ) Γκαραγκούνης (75΄ Κουτσώνας) Καραμίκα ΖΑΡΚΟΔΗΜΟΣ Κ.

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ: (Σαμαράς) ΖΗΝΟΒΙΟΣ Μπόντσας (82΄ Πουταχίδης) Βάλλας Σαββίδης Ζερβανταρίδης Φωτιάδης ΔΑ'Ι'ΝΑΣ ΜΕΤΙΚΑΝΟΣ Σαββούδης Καραγεώργος (88΄ Παυλίδης) Θεοδωρίδης (66΄ΑΝΤΑΜΗΣ) 
φωτογραφίες : aepkaragiannion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου