menu

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ - ΕΡΑΤΥΡΑ 2-2 20/10/2012


Σκούρα τα βρήκε ο ερχόμενος απ τη Δ' Εθνική Περδίκκας απέναντι στη νεοφώτιστη Εράτυρα.

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 5' μόλις λεπτό ισοφάρισαν γρήγορα και παίζοντας με πάθος έχασαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου βρέθηκαν να προηγούνται κρατώντας τη νίκη στα πόδια τους μέχρι το 80'.

Η Εράτυρα άνοιξε το σκορ και έδειξε μέχρι το 10' πως θα έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα αλλά με την ισοφάριση ήρθε και το άγχος που έκανε την άμυνα πολύ τρωτή στις βαθιές μπαλιές των γηπεδούχων. Ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε και τρεις κλασικές ευκαιρίες ήταν ο απολογισμός των φιλοξενούμενων μέχρι το 80' που ισοφάρισαν καταφέρνοντας να φύγουν με το βαθμό από ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να κερδίσουν ή και να χάσουν το ίδιο εύκολα!!! Αν και στο δεύτερο ημίχρονο η Εράτυρα φάνηκε καλύτερη, μετά απ όλα όσα προηγήθηκαν το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.



5' 0 - 1 Φανταστικό γκολ από κόρνερ του Μαυρίκη Φιλιππίδη, έστειλε τη μπάλα στο γάμα του πρώτου δοκαριού!!!!!
10' 1 - 1 Σέντρα από δεξιά και από τη διεκδίκηση με τους αμυντικούς η μπάλα στρώθηκε στον Παπαδόπουλο που από το ύψος της μικρής περιοχής με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
65' 2 - 1 αντεπίθεση του Περδίκκα από δεξιά και σέντρα, άτυχη στιγμή για τον αμυντικό που πέρασε η μπάλα κάτω απ τα πόδια του ενώ έλεγχε τη φάση και ο Κωνσταντινίδης από κοντά με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον  Ζαρκοδήμο.
80' 2 - 2 Σέντρα ο Λαζαρίδης από την δεξιά πλευρά της  περιοχής  και ο ερχόμενος από απέναντι Καραμίκας με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε.

Πρόσωπο του αγώνα ο Ευθύμης Κίλης που πέρυσι έπαιζε στη Δ' με την ομάδα του Περδίκκα, τιμήθηκε απ  τους γηπεδούχους στην έναρξη του αγώνα.  

 Άριστη η φιλοξενία απ τους ιθύνοντες της γηπεδούχου ομάδας.

Πολλή  καλή η διαιτησία του Τσιμεντερίδη και των βοηθών του.


ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ(Κατακαλίδης) : Κυριακίδης , Αρσενίδης Αλ. , Λοφτσάλης , Καζαντζίδης, Αρσενίδης Ι. ,
Τσιντός(46΄ Φολτόπουλος) , Λοφτσάλης Β. , Βλάχος , Λιάπτσης (60΄ Νικολαϊδης),
Στ.Παπαδόπουλος( 80΄ Σιόκλης) , Κωνσταντινίδης Στ.


ΕΡΑΤΥΡΑ(Βικιάρης) Ζαρκοδήμος, Ζιάμος(28' Μήλιος), Τσιόρκας, Φιλιππίδης Βλ., Γκαραγκούνης(57' Λαζαρίδης), Μπαλαμπάνης, Κουτσώνας(70' Κερμέζι), Κίλης, Μούστα, Καραμίκας, Φιλιππίδης Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου