menu

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012 -2013

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η περίοδος των μεταγραφών για την Εράτυρα, οι νεοφώτιστοι δείχνουν με τις κινήσεις τους πως ήρθαν για να μείνουν στην Α΄ κι όχι μόνο!
Αποδεσμεύτηκαν οι Πλάνος Δημήτρης(Καλονέρι), Πήττας Δημήτρης(Αιανή), Τουλιόπουλος Χρήστος και Δημήτρης(Νεάπολη) αλλά και ο μεγάλος Χόρχε Ριπογιές-Τσίτσαρης(Ελεύθερος). 


Νέες εγγραφές από τις ακαδημίες είναι ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Μούστα και ο τερματοφύλακας Μιχάλης Βικιάρης με DNA μεγάλου τερματοφύλακα!


Ανανέωσαν και συνεχίζουν ο περσινός πρώτος σκόρερ Βασίλης Καραμιχάλης και ο περσινός mvp Μάριος Καραμίκας. Ιδιαιτέρος σημαντική χαρακτηρίζεται και η παραμονή στην ομάδα των Βλαδήμηρου και Μαυρίκη Φιλιππίδη.


Ειδική κατηγορία αποτελεί η επιστροφή του Αναστάσιου Τσιόρκα στην Εράτυρα! Ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία στα πρωταθλήματα Δ εθνικής και Α τοπικού.
   Σε δήλωση του ανέφερε χαρακτηριστικά: '' σε όποια ομάδα κι αν αγωνιζόμουν έβρισκα πάντα χρόνο να παρακολουθώ και να στηρίζω την Εράτυρα, το χωριό μου είναι και όλη οι άνθρωποι της ομάδας είναι χρόνια φίλοι, είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε στην Α μετά από τριάντα χρόνια και δε θα το έχανα με τίποτα''.

 


 Νέα αποκτήματα – μεταγραφές



 Θεόδωρος Θωμόπουλος, τερματοφύλακας, προερχόμενος από μια πολύ καλή χρονιά στον Ερμή Πλατανορεύματος μας δήλωσε : '' θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, ξέρω πως ήρθα σε μια καλή ομάδα με στόχους και είμαι χαρούμενος που έχω προπονητή τον Βικιάρη''



Βασίλης Κοτλίδας, αμυντικός, πολύπειρος αμυντικός από τα Γρεβενά με πολλές συμμετοχές σε Γ και Δ εθνική!



Τριαντάφυλλος Μπαλαμπάνης, αμυντικός μέσος, αγωνίζεται σαν μικρός και αποτέλεσε το μήλο της έριδος για πολλά σωματεία στη Χαλκιδική απ όπου και κατάγεται, όντας παίχτης με ποιότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του. Οι σπουδές του στην Κοζάνη τον έφεραν στο νομό και οι αφοι Φιλιππίδη στην ομάδα της Εράτυρας.






Ευθύμης Κίλης, πλάγιος μέσος, με θητεία σε ιστορικές ομάδες όπως η Βέροια σαν επαγγελματίας αλλά και σαν βασικός και αναντικατάστατος σε ομάδες τις Δ εθνικής αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς, η επιλογή του να αγωνιστεί στην Ά κατηγορία με την Εράτυρα. Σε σχετική ερώτηση δήλωσε: '' η Εράτυρα τα τρία τελευταία χρόνια έχει σταθερά ανοδική πορεία αποδίδοντας και ωραίο ποδόσφαιρο, οι εγκαταστάσεις είναι άρτιες και είμαι με παλιούς συμπαίχτες χρόνια φίλους όπως ο Φιλιππίδης, ο Μήλιος και ο Λαζαρίδης'' και συνέχισε '' η ομάδα μου έχει σαν στόχο να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και το βλέπω σαν πρόκληση, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τα καταφέρουμε''


 Δημήτρης Λαζαρίδης, μέσος- επιθετικός, '' από τη στιγμή που αποφάσισα να αγωνιστώ σαν ερασιτέχνης έπρεπε να βρω ένα σωματείο καλά οργανωμένο με καλές εγκαταστάσεις σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ανυπομονώ να παίξω ποδόσφαιρο απαλλαγμένος απ το άγχος της οικονομικής κρίσης που καταστρέφει τον επαγγελματικό αθλητισμό.''  και κλείνοντας ''η ομάδα μου έχει στόχους και είμαι εδώ για να τους πετύχουμε, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο''
      Ο Δημήτρης Λαζαρίδης γεννήθηκε στην Καστοριά το 1980. Ξεκίνησε την καριέρα του απ΄τις νεανικές ομάδες της Καστοριάς και προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα. Αγωνίστηκε με τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς στη Β΄ και στη Γ΄εθνική ως το 2001. Αγωνίστηκε στην Βέροια για 3 χρόνια με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής της Δ΄εθνικής κατηγορίας το 2003 και ανακηρύχτηκε καλύτερος παίκτης της κατηγορίας από την Ε.Π.Ο.! Με τα χρώματα της βασίλισσας του Βορρά αγωνίστηκε και στην Γ΄εθνική κατηγορία. Συνέχισε την καριέρα του στην Δόξα Δράμας στην Γ΄εθνική και μετεγγράφηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας όπου και αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο. Επίσης αγωνίστηκε στις ομάδες Πρέβεζα, Λαμία , Τυλικρατης Λευκάδας και Νυδρί.




Ο αρχηγός Κώστας Μήλιος ήταν για ακόμη μια χρονιά καταλύτης για την επιτυχία των μεταγραφών, '' εκ μέρους των παιχτών θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στα παιδιά που έφυγαν και να καλωσορίσω όσους ήρθαν. Από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να διατηρήσει η ομάδα το καλό κλίμα αλλά και την καλή αγωνιστική εικόνα που έχτισε τα τελευταία χρόνια''.
   













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου